Terraria incelemem

Oyun
1 yıl önce / 23-05-2023

Hep Minecraft ile karşılaştırılsa da iki oyunu da severek oynayan biri olarak Terraria'ya bir göz atalım:

Minecraft, Build Craft Survival 3D türünde bir oyunken, Terraria ise Build Craft RPG 2D türünde bir oyundur. Oynanışları tamamen farklı olduğu için bu iki oyunu karşılaştırmak pek mümkün değildir. İyi veya kötü demek için ortak bir ölçütleri olmalıdır. Ancak bu oyunlar, değerlendirilebilirler ve her birinin kendine göre artıları ve eksileri bulunmaktadır.

Terraria, savaşlarda sizi bir takım şeylere hapsetmeyen bir özgürlük sunan bir oyundur. Başlangıç eşyalarıyla bile son boss'u yenebilme imkanı sağlar, tabii biraz sistem kurmanız gerekebilir.

Oyunu arkadaşlarınızla veya tek başınıza eğlenceli bir şekilde oynayabilirsiniz. Şahsen, arkadaşlarımla çok fazla oynamadım, ancak arkadaşlarınızla birlikte trollemek ayrı bir zevk olabilir. :D

Zorluk! Terraria'da dört farklı oyun zorluk seviyesi bulunmaktadır: Test veya kolay olarak adlandırabileceğimiz bir mod, normal mod ve iki zor mod. Zor modlar Expert (uzman) ve Master (usta) olarak adlandırılır. Bu modlar, oyuna farklı mekanikler ve zorluklar ekler. Yaratıkların canı ve hasarları artar, bazı boss'lar yeni yetenekler kazanır. Oyun zorlaştıkça ödüller de artar. Sadece Expert veya Master modunda elde edilebilen eşyalar ve ekstra eşya takma yuvası gibi özellikler, bu zorluğu dengelemeye yardımcı olur.

Yorum Yaz
E-posta adresiniz yorumlar listelenirken gizli kalacaktır.
İlk yorumu siz yazın!

Bu konu için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazarak destek verin!

Yorum Yaz