Oyun konsolları ve düşüncelerim

Gündem, Oyun
4 yıl önce / 23-09-2020

Oyunlar gün geçtikçe bir sektöre dönüştü ve 7,5 milyar gibi fiyatlara şirketleri satın alınır oldu. 

Xbox ve Playsitation oyunlarını ve cihazlarını tanıttılar. Sunumları kiminde olaylıydı kiminde sıkıcı kiminde heyecanlandırıcı. 

Ben oyun oynayan birisi olarak bu sunumları heyecanla izledim konsola geçiş yapmayıda istiyordum. Sunumlar heyecanlandırdı ama "Oyun fiyatları ne kadar olacak ?" diye düşünmeden duramıyordum. 

Kendime göre en iyi konsolu seçtim. Videolar izleyerekten oyunların hikayelerini öğrene bildiğim için Playstation kısmını es geçtim. Xbox bana Gamepass gibi bir hizmet sunduğu için ucuz konsolu Series S konsolunu seçtim. Bu konsol ile birlikte hem Gamepass kütüphanesine, hızlı ssd ve DirectX 12 özelliği olan Ray Tracing (Işın İzleme) teknolojisinden de faydalanabileceğim. 

Sonuçta konsollar bizim bütçemize ve isteklerimize bakıyor biraz daha para biriktirip Series X alıp daha iyi performans alarak oyunları oynaya bilirim fakat evimdeki sistemler 1080p olduğu için bu güç bana fazla gelecekti. Sizler eğer bizzat tek oyunculu oyunların hikayesini deneyimlemek istiyorsanız bu oyunları en iyi yapan Sony yani Playstation ama ben kafa dağıtmak istiyorum ucuz olsun diyorsanız Series S tam size göre 

 

 

Yorum Yaz
E-posta adresiniz yorumlar listelenirken gizli kalacaktır.
İlk yorumu siz yazın!

Bu konu için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazarak destek verin!

Yorum Yaz