Konsol mu ? Bilgisayar mı ?

Gündem, Oyun
4 yıl önce / 06-11-2020

Yeni konsolların çımasıyla birlikte, bir çok insan "Acaba almalımıyım ?" diye düşünüyor. Bir çok insan ise "Konsol mu ? Bilgisayar mı ?" sorularını aklından çıkartamıyor.

Gelelim cevaplara.

1- Acaba almalımıyım ?
Maddi durumunuz var ve oyun oynamak istiyorsanız alın.
Maddi durumunuz iyi ama oyun için bu kadar para fazla diyorsanız "Konsol mu ? Bilgisayar mı ?" diye düşünüyorsunuzdur. İkinci bölümde bunun üzerinde biraz fazlaca duracağım.
Maddi durumum yok ama oyun oynamak istiyorum diyorsanız. Eski bir konsol alabilir, oyunları bir nesil geriden takip etmeyi seçebilir yada pc, mobil gibi seçeneklere yönele bilirsiniz

2- Konsol mu ? Bilgisayar mı ?

2-a Konsol
Konsol çünkü en iyi oyun performansını size sunar eş güçteki bir bilgisayardan daha iyi bir grafik sunar ve daha stabil çalışır. Oyun hataları bilgisayara göre daha azdır.

2-b Bilgisayar
Bilgisayar çünkü oyun deneğiminin yanında sizler eksta olarak sundukları var.
İnternette geze bilirsiniz
Dizi, Film izleyebilirsiniz
Oyun yapabilirsiniz
İnternet sitesi yapabilirsiniz
Bilgisayar programları yapabilirsiniz
Excell ve Word gibi office programlarını kullanabilirsiniz

3- Bonus Mobil
Mobil (Telefonlar ve Tabletler) çünkü yanımızda taşıdığımız küçük cihazlar olmalarına rağmen güçleri bir notebook kadar arttı. Bazı bilgisayar üreticileri ARM tabanlı işlemciler kullanan notbooklar üretiyorlar. Yani telefon diyip geçmemek lazım her an yanımızda olan telefonlarla her yerde oyun oynaya biliyoruz. Ücretsiz oyun pazarının en büyük kısmına sahip olan mobil oyun pazarını ücretsiz oyunlardan ve her yerde oynanabilir olmasından dolayı tercih edebilirsiniz.

Yeni konsollar ve oyunları pahalı olabilir ama elimizde alternatifleri de var. Genel olarak evde olduğumuz bu dönemlerde vakit geçirmek için iyi de bir alternatif. Konsolların pahalı olmasını artık bir kenera bırakmalı ve alternatiflere yönelmeliyiz. Benim sizlere önerim kendinize ve maddi durumunuza uygun bir alternatif seçtikten sonra alternatifi sömürmeniz. Bir çok oyun açık dünya olmuş vaziyette. Bu tarz oyunları tüketerek zamanınızı değerlendire bilirsiniz ana içeriğin yanına kelenmiş yan içeriklerde bir çok oyunda zengin bir halde bir oyunda onlarca hikayeye tanık olabilirsiniz bazı oyunlar size iyi bir tanesini bile sunamazken iyi bir alternatif olacaktır. Bu oyunların dışında sonu olmayan oyunlar sizi sıkana kadar oynamakta iyi bir seçenek. Atmosferik oyunlarda sanki geziye çıkmış gibi seyehat edebilir ve dünyalarında kaybolabilirsiniz. Sizlerinde oyun önerileri ve düşüncelerini yorumlar bölümünde bekliyorumz

Yorum Yaz
E-posta adresiniz yorumlar listelenirken gizli kalacaktır.
İlk yorumu siz yazın!

Bu konu için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazarak destek verin!

Yorum Yaz