7 Days to Die Alpha 21 Güncellemesi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Oyun
1 yıl önce / 22-04-2023

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere 7 Days to Die oyununun en son güncellemesi olan Alpha 21 hakkında bilgi vereceğim. Bu güncelleme ile oyunun grafikleri, mekanları, öğrenme sistemi ve daha birçok özelliği değişti ve gelişti. Daha detaylı bilgi için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Video linki: 7 Days to Die Alpha 21| Beklenen Yenilikler ve Değişiklikler - YouTube

Bu yazıda ise güncellemenin başlıca özelliklerinden bahsedeceğim. Güncelleme notlarının tamamını ise şu linkten okuyabilirsiniz: Alpha 21 Dev Diary - News & Announcements - 7 Days to Die

Yepyeni Mekanlar

Oyunumuza 100'den fazla yeni ve hayranlık uyandıran mekan eklendi! Bu mekanlar, görsel açıdan zenginleştirildi ve hikaye anlatımı açısından da daha etkileyici hale getirildi. Ayrıca eski mekanların birçoğu da yenilendi ve T4 ve T5 mekanları da oyunumuza dahil edildi. Artık tüm mekanlar kendilerine özgü bir isme sahip!

Harika Dekorasyonlar

Oyunumuza yeni araçlar, mobilyalar ve birçok yeni eşya eklendi. Duvarlarda da birbirinden harika posterler ve resimler göz dolduruyor! Ayrıca bazı blokların tasarımları da yenilendi. Örneğin Forge, Workbench ve Claim Block gibi bloklar, artık gerçekçi bir görünüme sahip.

Okuyarak Öğrenme Sistemi

 Artık zanaat becerilerini açmak için perkler arasında dolaşmanıza gerek yok! Oyuna 23 yeni beceri eklendi ve bunları geliştirmek için özel dergileri arayıp okumanız gerekiyor. Beceri seviyeniz yükseldikçe, yeni tarifler açılıyor ve yaptığınız eşyaların kalitesi artıyor. Ayrıca her teknoloji seviyesi için ayrı bir beceri aralığı mevcut. Bu demek oluyor ki, eğer mavi bir taş baltası yapabiliyorsanız, otomatik olarak mavi bir demir baltası da yapabileceksiniz diye bir şey yok! Bazı becerilerin seviyesi 100'e kadar çıkarken, bazıları daha düşük seviyelerde kalıyor. Oyuncu arayüzüne de, becerilerinizi gösteren yeni bir sayfa eklendi.

Heyecan Verici Dergiler

Oyunumuzda tam 23 adet yeni dergi var! Bu dergileri dünyada bulabilir, satın alabilir veya görev ödülü olarak kazanabilirsiniz. Dergilerin konuları da bulundukları yere uygun oluyor. Örneğin, avcılıkla ilgili bir dergiyi av malzemeleri satan bir yerde bulma ihtimaliniz daha yüksek olacaktır. Ayrıca, perkler de ilgili dergileri ve parçaları bulma olasılığınızı az da olsa artırıyor. Bir beceriyi maksimum seviyeye getirdiğinizde ise perklerin size sağladığı bonuslar da ortadan kalkıyor!

Yorum Yaz
E-posta adresiniz yorumlar listelenirken gizli kalacaktır.
İlk yorumu siz yazın!

Bu konu için hiç yorum yazılmamış, ilk yorumu siz yazarak destek verin!

Yorum Yaz